Minik Dostlarımızdan Haberler

Kemerburgaz Pet Taksi Hizmeti

Kemerburgaz Pet Taksi Hizmeti ve Nakli

 

Evcil hayvanlar çoğunlukla toplu taşıma araçlarına veya taksilere bindirilemediği için hayvan sahipleri büyük zorluk yaşamaktadır. Bu sorunu çözmek için Kemerburgaz pet taksi hizmeti sizlerle buluşuyor. Hem sevimli dostlarımız hem de onların sahipleri için özel olarak dizayn edilmiş bu taksiler ulaşım sektöründe yepyeni bir ayrıcalıktır. Kedi, köpek gibi evcil hayvanlar için ciddi anlamda rahat ve konforlu bir ortam sunulmaktadır.

 

Artık siz de evcil hayvanınızı uzak bir yere götürmek istediğinizde onun rahat edeceği bir ortama sahip olacaksınız. Çünkü Kemerburgaz pet taksi hizmeti tamamen hayvanların ve hayvan sahiplerinin konforu göz önünde bulundurularak dizayn edilmiştir. Bu sayede taksiler gideceğiniz yere kadar evcil hayvanınızı ve sizi güvenli bir şekilde ulaştırıyor.

 

 Pet Taksi Hizmeti

 

Evcil hayvanınızı misafirliğe veya veterinere götürürken zorluk mu çekiyorsunuz? Çünkü toplu taşıma araçları veya özel taksiler birçok nedenden ötürü evcil hayvan kabul etmiyor. Bu durumda siz de o uzun mesafeyi yürümek ve hayvanınıza da yürütmek zorunda kalıyorsunuz. Tam da bu noktada Kemerburgaz pet taksi hizmeti devreye giriyor.

 

Bu sayede siz de ne hayvanınızı otobüse almak istemeyen dolmuş şoförü ile ne de ona kötü gözlerle bakan taksiciye fırsat vermiş olmuyorsunuz. Çünkü sizin ve sevimli dostunuzun ayaklarını yerden kesecek Kemerburgaz pet taksi hizmeti var. Artık evcil hayvanınızı da yanınıza alarak uzun mesafeli yolculuklara gönül rahatlığı ile çıkabilirsiniz.

 

 Evcil Hayvan Taksileri

 

Evcil hayvan taksileri içinde yer alan kafesler sevimli dostunuzun rahat edebilmesi açısından özel olarak tasarlanmıştır. Bu yüzden evcil hayvanınız yolculuk boyunca Kemerburgaz pet taksi hizmeti ile adeta evindeymiş gibi hisseder. Kafes genişliği bagaj büyüklüğünde olduğu için hayvanınız rahatça hareket edebilir. Hem siz hem de hayvanınız bu yolculuğun keyfini çıkarabilirsiniz.

 

Son zamanlarda Kemerburgaz pet taksi hizmeti konusunda talepler artmaktadır. Bunun sebebi pet taksilerin hayvanlar için uygun bir ortam sunmasıdır. Aynı zamanda pet taksiciliği yapan kişiler hayvan bakımından anlayan sertifika sahibi kişiler olmalıdır. Sonuçta hayvan sahipleri de sevimli dostlarını güvenilir ellere teslim etmek ister. 7/24 aktif olan bu hizmet sayesinde dilediğiniz zaman dilediğiniz yere evcil hayvanınızı götürebiliyorsunuz.

 

Aynı zamanda pet taksilerin içi belli aralıklarla düzenli olarak temizlenir. Özellikle her evcil hayvanın taşınması işlemi sona erdiğinde tekrardan burası hijyenik hale getirilir. Bunun yanı sıra aracın bagaj kısmındaki yumuşak dokulu halı da hayvanların konforunu sağlar. Arabaların içi her gün yıkanır ve mantar, bakteri tarzı oluşumların da üremesi engellenir.