Minik Dostlarımızdan Haberler

Pet Taksi Hizmeti Antalya

Pet Taksi Antalya

Pet Taksi Hizmeti Antalya da nerden alınır ?

Pet Taksi Hizmeti Antalya Ülkemizde tatil için en çok tercih edilen illerimizden birisi kesinlikle ant aya’dır. Bu nedenle Antalya ilimiz için her yıl binlerce tatilci yola çıkar. Ama yolculuk esnasında evcil hayvanların araç içinde bulunması doğru olmaz. Özellikle toplu taşıma araçları evcil hayvanları araç içine kabul etmeyeceği için eper tatile toplu taşıma araçları ile çıkacaksanız, evcil hayvanlarınızı geride bırakmak durumunda kalabilirsiniz. Ama pek çok kişi tatil için yine sevimli dostlarını da beraberinde götürmek isteyebilir. Bu da pet taksi Antalya hizmetinin olup, olmadığı gibi çeşitli konuları akıllara getirmektedir. Şehirler arası pet taksi hizmetlerinde Antalya gibi kentlerimizde mevcuttur. Bu nedenle artık çok sevdiğiniz hayvanlarınızı geride bırakmak zorunda kalmadan beraberinizde götürebilirsiniz. Tek yapmanız gereken ise pet taksi Antalya, hizmeti veren firmadan destek almanız olacaktır.

Pet Taksi Antalya

Pet Taksi Fiyat Hesaplama Nasıl Yapılır?

Pet taksi hizmeti almak isteyen hayvan sahiplerinin akıllarına gelen ilk konulardan birisi de pet taksi fiyat hesaplama nasıl yapılır? Sorusudur. Burada ilk dikkate alınacak konu bakıcıların belirlemiş olduğu fiyatlardır. Yani hayvan bakıcıları, evcil hayvan sahipleri için belli bir fiyat belirler. Daha sonra evcil hayvanlarınız sizlere en güvenli bir şekilde ulaştırılır.  Pet taksi fiyat hesaplaması yaparken hayvanların cinsi dikkate alınmaz. Yani kedi için de aynı hesaplamalar yapılır, köpekler için de aynı hesaplamalar yapılır. Ama burada esas dikkate alınan konu gidilecek olan yolun mesafesidir. Yani kilometre hesaplamaları ile hayvan sahipleri için bir fiyat belirlemesi yapılır.

Kimler Pet Taksi Hizmeti Verebilir?

Herkes pet taksi hizmeti veremez. İlk olarak pet taksi hizmeti verecek olan kişilerin hayvanların dilinden anlıyor ve evcil hayvanlara karşı sevgi besliyor olması gerekir. Bunun dışında hayvan bakıcı belgesi olan kişilerin pet taksi hizmeti vermesi gerekir. Hayvan bakıcı belgelerinin ise uygun kurumlardan alınmış olması şattır. Ayrıca pet taksi hizmetinde bulunan araç şoförlerinin  de gerekli araç kullanma belgelerinin de olması gerekmektedir. Şehir içinde ve şehirler arası yolculuklarda araçları hayvanları sarsmayacak ve onlara zarar vermeyecek şekilde kullanmaları gerekir. Olası bir kaza durumlarında ise yaralanan evcil dostlarımız için ilk müdahaleyi olay yerinde yapabiliyor olmaları da gerekir. Örneği araçlar istenmeyen bir kazaya maruz kaldıklarında hayvanlarda oluşabilecek yaralanmalara veya kırık gibi sorunlara karşı soğuk kanlılıkla müdahale etmeleri şarttır. Öte yandan hayvan sevisi taşıyor olmaları da gerekir. Çünkü yolculuk boyunca hayvanlar iç güdüsel olarak ses çıkarabilir bu gibi durumlarda ani ve sert tepkiler yerine hayvanlara güven veren şefkatli  tepkiler göstermeleri gerekir.

Öte yandan pet taksi için özel olarak araç dizaynı yapılmış olması gerekir. Örneğin araçların camları kesinlikle tel örgüler ile kapalı olmalıdır. Aksi halde sevimli dostlarımız araçlar hareket halindeyken araçtan atama gibi girişimlerde bulunabilirler.