sevimli pet taksi

Erzurum halkı evcil hayvanların sevgisi konusunda çok hassas olan halkımızdandır. Bu nedenle evlerin pek çoğunda evcil dostlar mevcuttur. Ama bu durum bir takım zorlukları da beraberinde getirmektedir.

Örneğin sevimli dostların bir yerden başka bir yere taşınması konusu pek çok evcil hayvan sahipleri için zor ve zahmetli olabiliyor. Çünkü gerek toplu taşıma araçları gerekse özel araçlar sevimli dostların kabulü konusunda bir takım zorluklar çıkarmaktadır. Bu gibi durumlarda ise yapılması gereken oldukça basittir. Sadece Erzurum pet taksi hizmeti alarak sevimli dostlarınızı dilediğiniz yere dilediğiniz zaman götürebilirsiniz.

Üstelik bu tür hizmetler için sadece araç hizmeti değil aynı zamanda da bakıcı hizmetleri de verilmektedir. Yani araç içinde sevimli dostlarınız için evcil hayvanların bakımı ve korunması hakkında eğitim almış personeller çalışmaktadır.

Bu personeller sevimli dostlarınız için yolculuk boyunca onlara gözetmenlik yapmaktadır. Bu sayede korkan veya araçlardan ürken evcil dostlarınız, eğitim almış bakıcılar sayesinde rahatlatılarak, daha güvenli bir şekilde yolculuklar yapabilirler. Özellikle hasta ve daha özel bir ilgiye ihtiyacı olan sevimli dostlar için bakıcıların eğitimi ve deneyimi bir kat daha önemlidir.

Eğitim ve deneyimler sayesinde hem şehir içi trafikte hem de şehirler arası trafikte sevimli hayvanlarımız daha iyi bir şekilde yolculuklar yapmaya devam edebilirler. Sizler de her zaman can dostlarınız için en iyisini istediğinizde onlara özel olarak hizmet veren pet taksileri tercih edebilirsiniz.

Hasta Evcil Hayvanlar İçin Erzurum Pet Taksi

Evcil dostlarımız hastalandıkları zaman çok daha fazla ilgiye ihtiyaç duymaktadır. Bu durumda gerek şehirler arası yolculuklarda gerekse şehirler arası yolculuklarda sağlıklarını riske atmadan daha güvenli bir şekilde yolculuklar yapmalarını sağlayabilirsiniz. İşte tüm bunlar için özel olarak dizayn edilen pet taksileri tercih edebilirsiniz. Bu tarz hizmetleri almanın faydalarına bakacak olursak;

  • İlk olarak hasta hayvanlar için pek çok özellik bu araçlarda düşünülmüştür. Örneğin acil yardım ekipmanları gibi… Acil durumlarda hemen müdahalede bulunmak üzere bu tür ekipmanlar her zaman pet taksilerin içinde yer almaktadır.
  • Araçların içi insanlara göre değil tamamen sevimli dostlarımıza özel olarak hazırlanmıştır. Örneğin onların yolculuklar boyunca rahatça yatabilecekleri koltuklar düşünülmüştür.
  • Sevimli dostlarımız kendilerini güvensiz hissettikleri yerde kalmak istemeyebilir. Bu durumda pencerelerden kaçmak isteyebiliyorlar. Bu gibi durumların önüne geçmek için araçların pencerelerine özel olarak hazırlanan güvenlik telleri mevcuttur. Bu teller sayesinde pencereden çıkma veya atlama gibi bir durum da asla yaşanmayacaktır.
  • İlaç saatlerine de ekstra özen gösterilmektedir. Çünkü bir hastalığa sahip olan evcil dostların mutlaka ilaç saatlerini geçirmeden düzenli bir şekilde ilaçlarını almaları gerekmektedir. Bunun için ise Erzurum pet taksi hizmeti veren pet taksilerde ilaç saatlerini  ve mama saatlerini takip edecek bakıcılar mevcuttur.